Roterende tabeller og roterende etaper

En roterende tabel er designet til at bruges i forbindelse med vertikale Møller. Når en roterende tabel sættes på en lodret mill er hvad du oprette en maskine, der er teoretisk som kan reproducere sig selv.

En standard fræsning maskine set-up indebærer sædvanligvis, tilpasse arbejdet med tabellen og derefter med spindel. Tabellen kan flyttes præcist med de hånd hjul gør dette til en simpel operation for de fleste. Tilpasse en del på en roterende tabel kan dog være vanskeligt fordi arbejdet skal være fastspændt på plads. Det er ikke altid let, når du arbejder alene.

De fleste eksperter foreslår, at du starter ved at gøre Drejebordet arbejde først som kan eliminere behovet for præcision tilpasse. Tilpasse fræsning spindel med Drejebordet kan gøres ved at angive hul midt på Drejebordet. Du så skal spot drill center på det arbejde, du ønsker at have linje med Drejebordet. Endelig sætte en pointer i en spindel, der er nøjagtig. Når du har gjort dette sæt arbejde under spindlen og lavere hovedet indtil det engagerer med midtermærke på dette punkt klemme del ned. Og der har du det, låst og klar til at arbejde med.

Roterende etaper anvendes i industrielle robotter, fiber optik og fotonik, visionsystemer, værktøjsmaskiner, forsamling, halvleder udstyr, medicinsk komponent laser bearbejdning, elektronisk produktion og andre højtydende industriel automation applikationer. Roterende etaper giver den bedste kantede positionering og velocity kontrol. Applikationer spænder fra indeksering til high-speed laser bearbejdning til præcision wafer inspektion. Alle disse programmer er fint afstemt med de bedste tal ved hjælp af roterende etaper.

Der findes flere typer af roterende etaper på dette tidspunkt i spillet, men dem får de mest tryk er laser guided roterende etaper. Udnytte lasere hjælper med at skabe den mest absolutte positionering til dato. Nogle af de nyere roterende stadier er ideelle til applikationer, der kræver X, Y og q grader bevægelighed for omgivende og høje vakuum miljøer. De har tendens til at funktionen høj opløsning, høj stabilitet samt være tilgængelig for omgivende og høje vakuum miljøer. Eksperter er også enige om at have valget af sideværts og roterende frihedsgrader også egner denne ekstra præcision, der er nødvendige i vanskelige job samt styrke til større projekter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.