Lindre angst med Zensight proces

Rachel ser i spejlet og bekendtgørelser et mærke på sin kind. Straks hendes ånde bliver overfladisk, hendes hjerte racer, hendes bryst strammer, og hun føler kvalmende. Hun undersøger stedet nærmere, og ser at det er bare en plet af snavs. Hun vasker det ud og fortæller sig selv fast at hun er fint det var begyndelsen af hudkræft, var det ikke noget. Det er gået. Hun er okay.

Selv om hun holder fortæller selv, hun er okay, føler timer senere, Rachel ikke stadig okay. Hvad nu hvis at se, at stedet var en “tegn”? Hvad er hun er ved at udvikle hudkræft? Hvad hvis hun allerede har hudkræft og hun bare ikke har set det endnu? Skal hun gå se sin læge? Tilbagevendende tanker om kræft hover i hendes baghoved for resten af dagen. Uger senere bekendtgørelser hun hun stadig bruger en øget mængde af tid inspicere sin hud for usædvanlige mærker eller pletter.

Ligesom en anslået 13-16,5% af voksne har Rachel en angst. Typer af angst lidelser omfatter generaliseret angst, panikangst, agorafobi, socialfobi, obsessiv-kompulsiv tilstand og post-traumatisk stress disorder.

Undertiden kan symptomerne på angst blive så invaliderende, at de berørte ikke vil forlade deres hjem eller deltage i sociale funktioner og deres liv kan blive forbrugt af indsatsen for at undgå mennesker, steder eller situationer, som er tilbøjelige til at udløse følelser af angst .

Traditionel behandling for angst har involveret medicin for at bidrage til at mindske symptomerne på angst, og adfærdsdata terapi kan hjælpe med klare og udfordrende irrationelle tanker. Behandling er generelt forventes at være langsigtede.

Zensight proces giver nyt håb for dem med angst. I mange tilfælde, en læge, der er meget dygtige med både Zensight og arbejder med dem med angst, kan hjælpe nogen til at opleve en dramatisk forbedring- og i nogle tilfælde en fuldstændig fjernelse af symptomer i blot et par sessioner.

I de fleste situationer, vil mange personer kunne bruge Zensight på deres egen uden nogensinde consulting en praktiserende læge overhovedet væsentligt forbedre og nogle gange endda fjerne deres symptomer helt. Dem, der vælger at arbejde med en terapeut eller praktiserende læge til at støtte og fremskynde deres heling vil også drage fordel af gør Zensight selvhelende mellem sessioner, for at opnå de bedste resultater.

Hvordan man bruger Zensight proces

Zensight proces indebærer arbejde med det underbevidste sind på en måde, der svarer til hypnose- og endnu ingen hypnose bruges faktisk. I stedet, vi begynder ved at oprette en “helbredende symbol”. Dette symbol kan være et ord, et billede eller en farve. Nogle mennesker vælger at bruge et symbol som “ocean”. De kan derefter fokusere på ordet “ocean” når der føles rigtigt, og på andre tidspunkter kan faktisk visualisere havet.

Når denne helbredende symbol er brugt eller fokuserede på med hensigt, giver det frygt, bekymringer og “blokke”, at en person oplever for at helbrede og omdanne forsigtigt.

Den helbredende symbol bruges derefter sammen med healing erklæringer og visualisering, til at blødgøre, opløses og frigive de bekymringer, der er ved at blive oplevet.

I en situation med angst, er enkelt instrueres i at stoppe og mærke nogen visuel billede, der kommer til at tænke på når hun eller han tænker om en af deres specifikke bekymringer- og derefter fokusere på dette billede under tilslutning med den helbredende symbol, der blev valgt.

Denne brug af visualisering hjælper til høj grad fremskynde heling fordi det ikke påberåbe sig grænserne for vores bevidste sind og bevidsthed. Det visuelle billede, der kommer op, kan være en faktisk repræsentation af en bestemt frygt eller spørgsmål, der er ved at blive oplevet, eller det kan være noget, der er metaforisk karakter. Jeg har haft folk fortæller mig, at de pludselig se et billede af sig selv med deres ben fanget i en fælde, eller at de ser en stor grå objekt at de ikke kan identificere eller forstå. De forskellige billeder, der kommer op er meget varierende og er ikke altid forstået af personen. Skønheden af det er, at de ikke behøver at blive forstået. Billedet er bare fokuseret på samtidig forbinder med symbolet for healing, og får lov til at omdanne.

Generelt sker der det at billedet spontant forvandler på en måde, der føles healing. Enkelt ure som den fælde, som var i besiddelse af benet simpelthen opløses og forsvinder. De ser sig selv derefter er i stand til at bevæge sig frit og med en følelse af tilfredshed og fred. Store uforklarede grå objektet forvandles til en stor æg, som åbner og frigiver lys og en følelse af fred, at personen, der registrerer sig absorberende som hun eller han ure.

Hvis billedet ikke ændre, hvis ikke billedet ses, eller for at løse eventuelle tilbageværende forstyrret, enkelt bruger healing erklæringer. Efter hver sætning, personen tager en dyb indånding og lader det gå, og fokuserer på den helbredende symbol. Forstyrrelser er derefter helbredt og omdannet, som positive følelser vokse og styrke.

Eksempler på helbredende udsagn er:

Jeg helbrede alle frygt nogen dele af mig, at jeg ikke kan komme fri af problemet

Jeg helbrede alle følelser, alle dele af mig med, at jeg er fanget.

Jeg lade alle delene af mig ved, dybt og helt, at jeg er sikker.

Alle de forskellige dele af mig nu opleve en voksende følelse af fred og komfort.

Hele min krop er afslappende nu.

Lyder det simpelt? Det er-meget enkel, og alligevel kraftfuldt og dybt effektiv. Allerbedst, effekterne varig – forudsat at energiske ubalancer er behandlet og helbredt, resultater vil i de fleste tilfælde være permanent.

Energi balancering

Zensight kan bruges til meget mere end blot målretning specifikke symptomer. I tilfælde af angst-især erfaringer af pervasive frygt og angst er det bedst at begynde ved at målrette energiske ubalancer, der er størst sandsynlighed for at blive oplevet.

En person, der oplever hyppige og/eller pervasive følelser af frygt har en ubalance i hans eller hendes tredobbelt varmere meridian. Energi meridianer har været bredt anerkendt i østlige medicin som indvirker på vores følelsesmæssige, fysiske og psykiske bekymringer. Akupunktur er blot en af mange metoder, som fokuserer på at bringe healing energi meridianer.

Den tredobbelte varmere meridian er meridianer i kroppen, som regulerer kamp/flugt/fryse svar. Nogle gange bliver ofte som reaktion på en oprindelige begivenhed eller række af begivenheder, hvor enkelt følte intens frygt eller terror den tredobbelte varmere meridian overenergized. I tilfælde af angst, vil blive lagt vægt på “flight/freeze” reaktion, og enkelt vil hurtigt reagere med frygt for mange situationer, som kan andre synes uskadelige.

Forsøger at tale en person ud af deres frygt ofte har ringe effekt. Rachel ved rationelt, mark i ansigtet var simpelthen snavs og var ikke mere en indikator for kræft end er en plet på hendes jeans. Men trods denne bevidsthed, og på trods af sin logiske sind, der fortæller hende, hun er sikkert og er overreagerer, kan Rachel ikke lade frygten gå.

Det problem, at Rachel oplever er ikke i hendes sind så meget som i hendes krop og hendes energisystem. Ofte mønstre af tredobbelt varmere overenergization begynder i barndommen, som reaktion på gentagne erfaringer af terror. Undertiden dette kan skyldes oplevelser af misbrug, der var enten oplevet eller vidne til, og nogle gange det kan være forbundet med mindre naturligvis traumatiske oplevelser, der var ikke desto mindre produktion af frygt for den særlige barn involveret.

Rachel ved at hun er sikkert men hendes krop og energi system skal vide det også. I en vis forstand skal de omprogrammeres. Med Zensight, denne “omprogrammering” kan forekomme let og forsigtigt under en hurtig endnu yderst afslappende proces.

Andre energiske ubalancer kan også være involveret. Homolateral energi (hvor energien kører lige op og ned ad kroppen snarere end passage over det) kan også være involveret. Når nogen energisk ubalancer, der er involveret er rettet, vil mange symptomer på angst mindske straks. Arbejde bliver derefter fokuseret på målretning bekymringer mere direkte.

At bringe helbredelse til det “Hele” menneske

Den vægt, som Zensight processen lægger på ved hjælp af både visualisering og verbale “helbredende erklæringer” sikrer, at begge halvdele af hjernen er involveret under helingsprocessen. Dette hjælper folk i forbinder logik med følelser. Efter brug af Zensight, ikke kun gør Rachel logisk forstå at plet på hendes ansigt var ikke et tegn på forestående undergang hun følelsesmæssigt “får det” så godt.

Zensight behandler også oplevelsen af dele af selvet. Alle af os har dele af selvet. I mange situationer, hvor helbredelse ikke er oplevet selv når meget effektive fremgangsmåder der anvendes, er personen på nogle niveau i en lille del af dem kan mener at det ikke er sikkert at helbrede bekymringerne. Rachel kan være bange for at helt helbrede sin angst, fordi nogle lille del af hende kan frygter, at hvis hun holder op med at bekymre sig om og forventer at udvikle kræft, at hun vil betale mindre opmærksomhed og vil gå glip af advarselstegn og dermed være usikre. Zensight giver mulighed for enkelt at få adgang til og bringe healing til-ved brug af visualisering og målrettede helbredende udtalelser-at selv de dele af os, der er bange for at helbrede, eller mener ikke det er i vores bedste interesse at gøre dette.

Ved at sikre, at enkelt er behandlet på en helhed fysisk, muliggør følelsesmæssigt, mentalt og energisk Zensight endda bekymringer, som normalt anses for at være vanskeligt at umuligt at løse, som hurtigt og forsigtigt helbredt som muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.