Brug en Mortgage lommeregner til at guide dit hjem egenkapital lån beslutning

Forskellen mellem et boliglån og et boliglån er hovedsagelig, at boliglån, også kendt som en anden eller endda tredje pant, er udstedt til en højere rentesats. Denne rentesats er lavere, end du kunne forvente at betale på et kreditkort, men det vil være stadig højere end den oprindelige rentesats.

Brug en boliglån lommeregner til at se, hvad frigive forskellige procenter af din egenkapital gør til de nødvendige betalinger. Den pant Lommeregner derefter giver dig mulighed for at sammenligne, om dette er den bedste fremgangsmåde åben for dig.

Alternativet, som kan være mere attraktive økonomisk er Refinansiering dit hjem helt. Dette er, hvor pant Lommeregner kan virkelig arbejde for dig. Der er en række muligheder, når refinansiering, især hvis du har en betydelig mængde egenkapital i hjemmet. Ved at indtaste disse, en ad gangen, ind i en pant Lommeregner kan du oprette en liste, som vil give dig mulighed for klart at se, hvilken løsning gavner dig bedst.

Home Equity lån ofte synes langt mere attraktivt for hjemme ejeren, end de rent faktisk er. Dette er fordi långiver håber at forføre dig til at underskrive din ejendom i hans hænder. Find ud af alle detaljerne og bruge din pant Lommeregner. Se, om det, du beregner, matcher det, de vil have dig til at signere for. Senere kan du opleve, at det ikke var sådan en god idé som dit hjem pludselig bliver truet af afskærmning på grund af nogle kontraktmæssige forpligtelse, som du ikke havde fuldt forstået.

Kun i ekstreme tilfælde bør du endda overveje et hjem egenkapital lån, der helt strimler din ejendom af enhver værdi over realkreditlån primebanks.org total. Hold dine betalinger overkommelige ved hjælp af pant Lommeregner og altid faktor i en ekstra procent eller to på renten.

Refinansiering dit hjem er et stort skridt, men som med en første pant dette er det eneste krav på din ejendom. Hvis du tager ud et hjem egenkapital lån i stedet, så vil du have en ekstra långiver, der har en finansiel andel i dit hjem. Hvis du beslutter dig for, at du meget foretrækker de vilkår på hjem egenkapital lån, og pant Lommeregner synes at bringe det godt inden for dit budget, så sørg for at læse det med småt omhyggeligt.

Du har brug for at vide, hvad betalingerne er for: er de bare renter, som vil efterlade en stor kapitalbalance, der skal betales på et senere tidspunkt, for eksempel? Sørg for, at du har råd til disse ekstra månedlige betalinger.

Her er et par don’ts, der vil hjælpe dig i det lange løb:

* Må ikke lyve for dig selv eller din pant Lommeregner.

* Ikke over-anslå din indkomst under nogen omstændigheder; behandle overarbejde penge som “ekstra”, hvis det er muligt, og ikke en del af din sædvanlige løn.

* Ikke over-estimere egenkapitalen i dit hjem i pant Lommeregner. Dette kan føre til falske forhåbninger, som din ejendom bedømmer vil hurtigt fjerne.

Hvis du håber at bruge den frigivne kapital til at gøre hjem forbedringer, disse bør tilføre værdi til din ejendom. Kig ind i dette omhyggeligt for at finde ud af omtrent, hvor meget du vil øge din ejendomsværdi, før du forpligter sig til enten lånet eller at have arbejdet udført. Manglende udførelse af arbejdet betyder, at du stadig er ansvarlig for lånet, men at du ikke har oprettet nogen ny egenkapital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.